ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αγρονόμος - Τοπογράφος Μηχανικός Κοζάνη

Το τεχνικό γραφείο μας “Κάλφας Γεώργιος” το οποίο βρίσκεται στην Κοζάνη και πιό συγκεκριμένα στα Σέρβια, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με μελέτες έργων,  προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών επί τοπογραφικών, πολεοδομικών, κτηματολογικών και συναφών θεμάτων.

Απευθύνεται κυρίως σε ιδιώτες και ιδιοκτήτες ακινήτων που ζητούν αξιόπιστες υπηρεσίες τοπογράφου για την διαχείριση των ακινήτων τους, καθώς και σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της αξιοποίησης και ανάπτυξης των ακινήτων.

Ο ιδρυτής του τεχνικού γραφείου μας, Κάλφας Γιώργος, είναι διπλωματούχος αγρονόμος και τοπογράφος μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ειδίκευση στον Τομέα Συγκοινωνιακών κ Υδραυλικών Έργων). Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Πανελληνίου Συλλόγου Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών και κάτοχος μελετητικού πτυχίου στις κατηγορίες 10 (Μελέτες Συγκοινωνιακών Έργων) και 16 (Μελέτες Τοπογραφίας).

 
 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Διαθέτουμε ένα σύγχρονο τοπογραφικό εξοπλισμό και εξοπλισμό γραφείου, που συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων δεδομένων και την οικονομική εξυπηρέτησή σας.

Πιο συγκεκριμένα διαθέτουμε: ηλεκτρονικούς υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, γεωδαιτικούς σταθμούς υψηλής ακρίβειας, γεωδαιτικούς δέκτες GPS GNSS, δέκτες GIS, drones RGB/Thermal κ.α.

Η γνώση και η αξιοπιστία, η ποιοτική και οικονομική εξυπηρέτηση και η επένδυση σε τεχνολογία είναι τα στοιχεία που κατατάσσουν το τεχνικό γραφείο μας στην κορυφή των υπηρεσιών μέτρησης και των τοπογραφικών εφαρμογών σε όλη την Κοζάνη και όχι μόνο.
 
ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ
  Ιδιώτες – Ιδιοκτήτες ακινήτων
 
  Συμβολαιογράφους - Δικηγόρους - Αρχιτέκτονες - Πολιτικούς Μηχανικούς Κατασκευαστικές εταιρείες
 
  Εταιρείες Ανάπτυξης Έργων Από Ανανεωσιμες Πηγες Ενεργειας (Α.Π.Ε.)
 
  Αναδόχους έργων Κτηματολογίου
 
  Τοπική Αυτοδιοίκηση
 
Έχοντας πλέον την πιο εξειδικευμένη γνώση και κατάρτιση στον χώρο των ακινήτων και διαθέτοντας πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό και λογισμικό, ο αγρονόμος - τοπογράφος μηχανικός Κάλφας Γιώργος αναλαμβάνει υπεύθυνα, γρήγορα και οικονομικά κάθε είδους τοπογραφική εργασία σε όλη την Κοζάνη.
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε πάντα στην
διάθεσή σας για όποια πληροφορία χρειάζεστε.